Foutmelding "Ongeldige rechten gevonden tijdens het maken van een map"

Een foutmelding zoals :

Dit is geen storing echter een beveiligings-reactie van Moodle. Het systeem wil een bestand wegschrijven op een beveiligd gedeelte van de server.

In bijna alle gevallen is het noodzakelijk om de inrichting van uw Moodle omgeving op onze servers aan te passen als u gebruik wilt maken van deze functie. Als u een ticket maakt met het verzoek tot vrijgeven van deze rechten kunt u gebruik maken van de functie.

Artikel details

Artikel ID:
Categorie:
Beoordeling :