Geen mail ontvangen bij wachtwoord-reset?

Helaas komt dit steeds vaker voor. De beveiliging van mailservers worden steeds strenger, waardoor het soms kan voorkomen dat het emailadres waar de reset-link naar toe gestuurd moet worden niet als veilig wordt beschouwd.

Update 16-6-2022:

Gratis emailaccounts van Microsoft zoals @hotmail.com, @live.com en @outlook.com blokkeren automatisch verzonden mails en daar vallen helaas ook de systeem-mails uit onze servers onder.

Uit nader onderzoek blijkt dat MS dit sinds enkele maanden doet om kosten te besparen op de gratis emailaccounts die ze aanbieden. De instellingen zijn dermate hoog dat hierdoor erg veel mail wordt geblokkeerd. Resultaat is dat de gratis account geen uitgebreide spamfilter op de MS servers nodig zijn en dus MS op deze schaal veel geld bespaart.

Verwachting

Wij hanteren de hoogste veiligheidsinstellingen die er op dit moment zijn en willen dit hanteren. We zijn aan het onderzoeken of we aanpassingen kunnen doorvoeren waardoor deze mails niet meer geblokkeerd worden zonder de veiligheid van onze servers in het gedrang te laten komen. We verwachten met enkele maanden een oplossing te hebben.

Oplossing 1:

Check je spambox of andere reclame-box in je mail, het kan zijn dat daar de link staat.

Oplossing 2:

Nergens een resetlink te vinden? maak dan een ticket aan. We sturen je dan persoonlijk een nieuwe.....of we bellen je even op als het mailen niet werkt :)

Advies

Aangezien we op dit moment geen oplossing kunnen bieden omdat de oorzaak bij MS ligt is het advies een ander emailadres te gebruiken.

Artikel details

Artikel ID:
Categorie:
Beoordeling :